BetCity

Wedstrijden van Nederland en België verplaatst vanwege oorlog

De Nations League-wedstrijden van Nederland en België zijn verplaatst vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Duels uit League A4 en B1 zijn verschoven vanwege de nieuwe datums voor de WK playoffs van Wales, Schotland en Oekraïne.

De WK 2022 playoff tussen Schotland en Oekraïne is verplaatst naar juni 2022, evenals de finalewedstrijd tussen de winnaar van het duel en Wales. Hierdoor moest de UEFA ook schuiven met het speelschema van de Nations League.

Aangezien Wales in de groep van Nederland en België zit (League A4) is het schema van Oranje en de Rode Duivels gewijzigd. Ook de planning van de groep van Schotland en Oekraïne (beide League B1) gaat op de schop.

Het Nations League speelschema van Nederland en België wordt niet erg overhoop gegooid, want de meeste wedstrijden worden slechts één dag naar voren gehaald of naar achteren geschoven.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 15-04-2022 10:39 | Bijgewerkt op: 15-04-2022 | Door: Patrick

Reageer op 'Wedstrijden van Nederland en België verplaatst vanwege oorlog'


Meer reacties tonen


Deel 'Wedstrijden van Nederland en België verplaatst vanwege oorlog'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De Nations League-wedstrijden van Nederland en België zijn verplaatst vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Bet365