Wedstrijden Nederland en België verplaatst vanwege oorlog

De Nations League-wedstrijden van Nederland en België zijn verplaatst vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Duels uit League A4 en B1 zijn verschoven vanwege de nieuwe datums voor de WK playoffs van Wales, Schotland en Oekraïne.

De WK 2022 playoff tussen Schotland en Oekraïne is verplaatst naar juni 2022, evenals de finalewedstrijd tussen de winnaar van het duel en Wales. Hierdoor moest de UEFA ook schuiven met het speelschema van de Nations League.

Aangezien Wales in de groep van Nederland en België zit (League A4) is het schema van Oranje en de Rode Duivels gewijzigd. Ook de planning van de groep van Schotland en Oekraïne (beide League B1) gaat op de schop.

Het Nations League speelschema van Nederland en België wordt niet erg overhoop gegooid, want de meeste wedstrijden worden slechts één dag naar voren gehaald of naar achteren geschoven.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 15-04-2022 10:39 | Bijgewerkt op: 15-04-2022 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De Nations League-wedstrijden van Nederland en België zijn verplaatst vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

HollandsNieuwe