Nations League play-offs voor het WK 2026

Via de Nations League play-offs is het mogelijk voor teams om zich te plaatsen voor het Wereldkampioenschap 2026.

De beste 4 groepswinnaars van de Nations League seizoen 2024/25 nemen deel aan de play-offs, tesamen met 12 nummers twee uit de reguliere WK-kwalificatie.

De play-offs voor kwalificatie voor het WK 2026 vinden plaats ná de reguliere WK kwalificatieronde. Deze wedstrijden vallen onder de vlag van de Europese kwalificatieronden voor het WK, en niet onder de Nations League.

Seizoenen

Nations League play-offs veel gestelde vragen (FAQ)

Wanneer zijn de Nations League play-offs?

De play-offs worden gespeeld in maart 2026.

Waarvoor zijn de Nations League play-offs?

De play-offs zijn goed voor 4 tickets voor het WK voetbal.

Datum gepubliceerd: | Datum bijgewerkt: 26-03-2024 | Auteur:

Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De Nations League play-offs geven plaatsing voor het WK voetbal. Uit elke League strijden 4 winnaars tijdens de play-offs om een ticket voor het WK.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

KPN