Voorselectie Oranje tegen Frankrijk en Duitsland

De voorselectie van Oranje tegen Frankrijk en Duitsland is bekend gemaakt door bondscoach Ronald Koeman. Javairo Dilrosun debuteert in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal.

voorselectie Nederland tegen Frankrijk en Duitsland

Nederland speelt in de Nations League in november tegen Frankrijk en Duitsland. Beide wedstrijden maken deel uit van de competitie in groep A1. Oranje staat met 3 punten boven de Duitsers (1 punt) en onder de Fransen (7 punten).

Geblesseerde spelers van het Nederlands Elftal zijn Terence Kongolo, Davy Pröpper en Justin Kluivert. Zij zaten vorige keer wel bij de voorselectie. Wesley Hoedt is weer opgeroepen, na een jaar afwezigheid.

Dilrosun is speler van Hertha BSC, waar hij dit seizoen 2 maal gescoord heeft. Ook leverde hij al 3 assisten in de Bundesliga. De voetballer begon bij Ajax, waar hij in 2014 vertrok naar Manchester City. In Engeland werd zijn contract niet verlengd, waarna hij koos voor een vervolg in Duitsland.

Voorselectie Oranje tegen Frankrijk en Duitsland

Doel: Justin Bijlow (Feyenoord), Marco Bizot (AZ), Jasper Cillessen (Barcelona), Jeroen Zoet (PSV).

Verdediging: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Nathan Aké (Bournemouth), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (PSV), Timothy Fosu-Mensah (Fulham), Hans Hateboer (Atalanta Bergamo), Wesley Hoedt (Southampton), Matthijs de Ligt (Ajax), Kenny Tete (Olympique Lyon), Stefan de Vrij (Internazionale).

Middenveld: Donny van de Beek (Ajax), Frenkie de Jong (Ajax), Marten de Roon (Atalanta Bergamo), Pablo Rosario (PSV), Kevin Strootman (Olympique Marseille), Tonny Vilhena (Feyenoord), Ruud Vormer (Club Brugge), Georginio Wijnaldum (Liverpool).

Aanval: Ryan Babel (Besiktas), Steven Bergwijn (PSV), Memphis Depay (Olympique Lyon), Javairô Dilrosun (Hertha BSC), Arnaut Danjuma Groeneveld (Club Brugge), Luuk de Jong (PSV), Quincy Promes (Sevilla), Wout Weghorst (VfL Wolfsburg).

 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 31-10-2018 13:00 | Bijgewerkt op: 31-10-2018 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



De voorselectie van Oranje tegen Frankrijk en Duitsland is bekend. Javairo Dilrosun debuteert in de voorlopige selectie van het Nederlands Elftal.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Gratis e-Boekhouden.nl