Voetbal bij Ziggo Sport

Voorbeschouwing Nations League Nederland en Engeland

In aanloop naar de Nations League finaleronde van Nederland tegen Engeland is Oranje samengekomen in Zeist. Nederland heeft in poule A zowel Frankrijk als Duitsland achter zich gelaten, waardoor het mag aantreden in de Final Four.

Voorspelling bookmakers

Engeland is licht favoriet in de wedstrijd tegen het Nederlands Elftal. Durf je te wedden op Nederland, dan ontvang je drie maal je inzet terug bij deze van oorsprong Nederlandse bookmaker. Je krijgt ook nog eens tot €100 extra inzetgeld!

Voor niemand bang zijn

Volgens Daley Blind hoeft het Nederlands Elftal in deze vorm voor niemand bang te zijn. Ook al heeft hij dit seizoen al erg veel wedstrijden gespeeld, hij kijkt uit naar deze belangrijke halve finale. 

De selectie van bondscoach Ronald Koeman gaat met een positief gevoel naar Portugal. Blind is wel benieuwd naar de sfeer tijdens deze laatste wedstrijden van de Nations League. Het is de vraag of de voetbalfans dit ook beschouwen als een eindtoernooi.

Besluit De Ligt

Matthijs de Ligt besluit pas na afloop van de Nations League over zijn toekomst. De jonge verdediger van Oranje en Ajax kan naar bijna alle clubs, maar op dit moment is er nog geen concreet nieuws. 

Natuurlijk volgt hij de geruchten uit de media, maar hij laat zich niet gek maken. Eerst zet hij zijn focus op de belangrijke wedstrijd tegen Engeland. Ook dit is een prijs die hij wil winnen.

Cristiano Ronaldo

De eerste halve finale is tussen gastland Portugal en verrassing Zwitserland. Sterspeler Cristiano Ronaldo is opgenomen in de selectie en wil schitteren in zijn thuisland.

Vorig jaar werd zijn naam genoemd in een verkrachtingszaak, waardoor hij 4 wedstrijden van de Nations League oversloeg, evenals 2 oefenwedstrijden. 

Nations League op tv

De wedstrijden van de Nations League zijn live te kijken op de Nederlandse tv. Donderdag 6 juni om 20:45u wordt Oranje uitgezonden op NPO1.

De troostfinale op zondag 9 juni om 15:00u wordt alleen uitgezonden als het Nederlands Elftal deze speelt.

De finale wordt sowieso uitgezonden op zondag 9 juni om 20:45u op NPO1.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 27-05-2019 20:30 | Bijgewerkt op: 27-05-2019 | Door: Patrick

Reageer op 'Voorbeschouwing Nations League Nederland en Engeland'


Meer reacties tonen


Deel 'Voorbeschouwing Nations League Nederland en Engeland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!In aanloop naar de Nations League finaleronde van Nederland tegen Engeland is Oranje samengekomen in Zeist. Dit is de voorspelling van de bookmakers.

Voetbal bij Ziggo Sport