Volg het Nederlands Elftal richting het EK 2020

Het Nederlands Elftal speelt deze week twee wedstrijden in de finale van de Nations League. Ook Zwitserland, Portugal en Engeland zijn nog actief in deze nieuwe voetbalcompetitie.

Volg Nederland tijdens de EK 2020 kwalificatie

De andere landen spelen dit weekend daarentegen om een ticket voor het Europees Kampioenschap 2020. België speelt bijvoorbeeld op zaterdag tegen Kazachstan en op dinsdag tegen Schotland.

Ook Duitsland speelt dit weekend tegen Wit-Rusland en Estland voor een plaats op het EK 2020. De Duitsers zijn directe concurrent van Nederland in kwalificatie poule C.

Ook het speelschema van de EK kwalificatie is op bovengenoemde website te zien. Bekijk de interessante wedstrijden van vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 07-06-2019 14:00 | Bijgewerkt op: 07-06-2019 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Volg Nederland richting het EK 2020. Na de recente successen zijn de verwachting hoog tijdens de EK kwalificatie. Concurrent Duitsland speelt dit weekend.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.