Tickets voor finales zijn te koop vanaf 12 februari

Tickets voor de Nations League Finals zijn vanaf dinsdag 12 februari te koop. De kaartverkoop start om 14:00 uur.

Halve finales
Woensdag 5 juni 2019: Portugal - Nederland
Donderdag 6 juni 2019: Nederland - Engeland

De wedstrijd van het Nederlands Elftal wordt om 20:45 uur gespeeld in het Portugese Guimaraes.

Troostfinale
Zondag 9 juni 2019

Finale
Zondag 9 juni 2019

Ticket portal

Voetbalfans kunnen tickets voor de finales kopen via een account bij de UEFA. Je hebt tot 12 februari om je interesse vast te leggen. Als na 12 februari het aantal geïnteresseerden groter is dan de beschikbare tickets, dan worden de kaarten random toegewezen aan de geïnteresseerden.

Ticket prijzen

Voor de halve finales en de troostfinale varieren de prijzen van €30 voor categorie 3 tot €120 voor categorie 1. Voor de finale betaal je tussen de €40 en €150.

Super Zondag tickets

De troostfinale en de finale worden beiden gespeeld op zondag 9 juni. Super Zondag tickets geven je toegang tot de wedstrijd van je eigen land. Bijvoorbeeld, als je kiest voor Nederland als favoriet en Oranje haalt de finale, dan ontvang je kaarten voor de finale. Moet Nederland daarentegen voor de derde plaats spelen, dan ontvang je kaarten voor de troostfinale.

Super Zondag tickets zijn goedkoper dan kaarten voor alleen de finale, omdat de kans bestaat dat je favoriete land de finale niet bereikt. Een Super Zondag tickets kost €120 voor categorie 1, terwijl een finalekaart €150 kost. Voor categorie 2 betaal je €65 en categorie 3 €30.

De kaarten ontvang je via de e-mail en kunnen via je mobiele telefoon gescand worden.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 31-01-2019 08:30 | Bijgewerkt op: 31-01-2019 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Tickets voor de Nations League Finals zijn vanaf dinsdag 12 februari te koop. De kaartverkoop start om 14:00 uur.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

HollandsNieuwe