Selectie Nederland - Polen en België op 22 en 25 sept 2022

De definitieve selectie van het Nederlands Elftal voor de komende wedstrijden van de Nations League is vrijdag 16 september bekend gemaakt door bondscoach Louis van Gaal.

Nederland speelt op 22 september een uitwedstrijd tegen Polen en op 25 september is België thuis de tegenstander. Van Gaal heeft 25 voetballers geselecteerd voor de komende interlandperiode, waaronder Andries Noppert van sc Heerenveen en Remco Pasveer en Kenneth Taylor van Ajax.

De bondscoach heeft met opzet een aantal nieuwe spelers opgeroepen voor Oranje, omdat dit de laatste mogelijkheid voor aanvang van het WK is om hen aan het werk te zien.

Selectie Nederlands Elftal tegen Polen en België

Keepers: Jasper Cillessen (NEC), Mark Flekken (SC Freiburg), Andries Noppert (sc Heerenveen), Remko Pasveer (Ajax)

Verdedigers: Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Virgil van Dijk (Liverpool), Denzel Dumfries (Internazionale), Jurriën Timber (Ajax), Matthijs de Ligt (Bayern München), Tyrell Malacia (Manchester United), Bruno Martins Indi (AZ), Devyne Rensch (Ajax), Stefan de Vrij (Internazionale)

Middenvelders: Frenkie de Jong (FC Barcelona), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (Atalanta), Marten de Roon (Atalanta), Kenneth Taylor (Ajax)

Aanvallers: Steven Berghuis (Ajax), Steven Bergwijn (Ajax), Cody Gakpo (PSV), Vincent Janssen (Royal Antwerp), Memphis Depay (FC Barcelona), Wout Weghorst (Besiktas)

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 16-09-2022 16:26 | Bijgewerkt op: 16-09-2022 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


1 reacties op 'Selectie Nederland - Polen en België op 22 en 25 sept 2022'

Hans de Bruijn

Blijf maar lekker op je fluitje blazen Louis van Paal , luisteren doen ze toch niet naar je.

Geplaatst op 21-09-2022 om 21:31

Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



Dit is de definitieve selectie van het Nederlands Elftal voor de Nations League-wedstrijden tegen Polen en België op 22 en 25 september 2022.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

KPN