Rusland is ook in 2023 uitgesloten van de Nations League

Rusland is ook volgend jaar uitgesloten van deelname aan de Nations League. De UEFA heeft het besluit van 28 februari verlengt om alle Russische clubs en het nationale team uit te sluiten van Europees voetbal.

Voor de Nations League 2022/23 betekent dit dat Rusland op de vierde plaats eindigt in League B2 en op de 16e plaats in de algemene ranglijst van League B. Hierdoor zullen de Russen degraderen naar League C.

Rusland is uitgesloten vanwege de oorlog die het is aangegaan met Oekraïne.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 03-05-2022 21:03 | Bijgewerkt op: 03-05-2022 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Rusland is ook volgend jaar uitgesloten van deelname aan de Nations League. Dit betekent dat de Russen vierde eindigen en degraderen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.