Voetbal bij Ziggo Sport

Portugal wint de Nations League finale van Nederland

Portugal heeft de eerste editie van de Nations League gewonnen van Nederland. Het gastland won de finale met een magere 1-0 van Oranje.

Portugal wint de Nations League finale van Nederland

Het Nederlands Elftal had het meeste balbezit, maar wist dit niet om te zetten in grote kansen. Het bleef zelfs bij één schot tussen de palen. Alhoewel Oranje controle leek te hebben, kwamen de Portugezen er zo nu en dan gevaarlijk uit. Ook het aantal hoekschoppen was in het voordeel van het thuisland.

Na 60 minuten bracht Guedes de score op 1-0, waarna Nederland aan begon te zetten. Dit laatste offensief mocht echter niet meer baten, waardoor Portugal de Nations League beker wint.

Wie echter had voorspelt dat Oranje Frankrijk, Duitsland en Engeland zou uitschakelen en de finale zou bereiken, werd vooraf voor gek verklaard. Bondscoach Koeman mag trots zijn op de prestaties van het Nederlands Elftal in de Nations League.

Lees alle nieuws »
Gepubliceerd op: 06-09-2019 22:35 | Bijgewerkt op: 06-09-2019 | Door: Patrick

Reageer op 'Portugal wint de Nations League finale van Nederland'


Meer reacties tonen


Deel 'Portugal wint de Nations League finale van Nederland'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Portugal heeft de eerste editie van de Nations League gewonnen van Nederland. Het gastland won de finale met een magere 1-0 van Oranje.

5G van Vodafone