Portugal is gastland voor de Final Four

Portugal is als groepswinnaar van poule A3 aangewezen als gastland voor de Final Four. 

De Final Four is de finaleronde van de Nations League, waarin de poulewinnaars van de 4 groepen in de hoogste League A tegen elkaar strijden. De winnaar van deze knock-out wedstrijden mag zich kampioen van de nieuwe voetbalcompetitie noemen.

Italië, Polen en Portugal hebben alle drie interesse getoond in de organisatie van de Final Four. Omdat de landen allen uitkomen in poule A3, heeft de UEFA besloten dat de groepswinnaar ook het gastland mag zijn. Portugal speelt de finale in 2019 dus op eigen grond.

De Nations League finale bestaat uit de volgende landen:

  • Nederland / Frankrijk
  • Zwitserland / België
  • Portugal
  • Spanje / Engeland / Kroatië
Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 18-11-2018 14:45 | Bijgewerkt op: 18-11-2018 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Portugal is als groepswinnaar van poule A3 aangewezen als gastland voor de Final Four in 2019. Dit is de finaleronde van de Nations League.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.