Opstelling Spanje en Frankrijk finale Nations League 2021

Dit zijn de opstellingen van Spanje en Frankrijk voor de finale van de Nations League in Turijn op 10 oktober 2021 om 20:45 uur.

Frankrijk speelt in de tweede UNL-finale ooit na een spannende wedstrijd tegen België in de halve finale. Theo Hernández maakte de winnende treffer in de 90e minuut voor de regerend Wereldkampioen.

Spanje won de halve finale overtuigend van Europees kampioen Italië. Spanje en Frankrijk speelden voor het laatst tegen elkaar op het EK 2021, toen de Spanjaarden met 2-0 wonnen in de kwartfinale.

Vorm Spanje en Frankrijk

Vorm Spanje: WWWVGG
Vorm Frankrijk: WWGGGG

De Nederlandse bookmaker BetCity verwacht dat Frankrijk de finale wint. Een overwinning van de Fransen levert 2,50 maal je inzet op, terwijl winst door Spanje 3,00 maal opbrengt.

Opstelling Spanje (vermoedelijk)

Unai Simón; Azpilicueta, Laporte, Pau Torres, Alonso: Gavi, Busquets, Koke; Sarabia, Torres, Oyarzabal

Opstelling Frankrijk (vermoedelijk)

Lloris; Koundé, Varane, L Hernández; Pavard, Tchouaméni , Pogba, T Hernández; Griezmann; Mbappé, Benzema

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 10-10-2021 13:56 | Bijgewerkt op: 10-10-2021 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit zijn de opstellingen van Spanje en Frankrijk voor de finale van de Nations League in Turijn op 10 oktober 2021 om 20:45 uur.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

KPN