Opstelling Nederland tegen Polen op 18 november 2021

De opstelling van het Nederlands Elftal in de uit-wedstrijd tegen Polen is bekend gemaakt door bondscoach Frank de Boer.

Bij Oranje krijgt Van Aanholt achterin de voorkeur boven Wijndal, en Malen en Stengs vervangen Berghuis en L. de Jong in voorin. Het middelveld is ongewijzigd ten opzichte van de wedstrijd tegen Bosnië. Bij Polen staat superspits Lewandowski in de voorhoede. 

Polen - Nederland is op woensdag 18 november om 20:45 uur.

Nederland: Krul; Hateboer, De Vrij, Blind, Van Aanholt; Klaassen, Wijnaldum, F. de Jong; Stengs, Depay, Malen.

Polen: Fabianski; Kedziora, Glik, Bednarek, Reca; Klich, Krychowiak; Placheta, Zielinski, Jozwiak; Lewandowski.

Opstelling Nederland tegen Polen op 18 november 2021

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 18-11-2020 19:30 | Bijgewerkt op: 18-11-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De opstelling van het Nederlands Elftal in de wedstrijd tegen Polen is bekend. Nederland speelt de laatste wedstrijd van dit Nations League-seizoen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.