Opstelling Nederland tegen Frankrijk november 2018

De opstelling voor Nederland - Frankrijk bestaat uit weinig verrassingen. Oranje beschikt over een fitte selectie, terwijl de Fransen een aantal belangrijke spelers missen.

Opstelling Nederland - Frankrijk

Opstelling Nederland: Cillessen, Dumfries, De Ligt, Van Dijk, Blind; De Roon, F. de Jong, Wijnaldum; Bergwijn, Memphis, Babel.

Opstelling Frankrijk: Lloris, Pavard, Varane, Kimpembe, Digne; Mbappé, Kanté, N'Zonzi, Matuidi; Griezmann; Giroud

Opstelling Nederlands Elftal - Frankrijk

Stand groep A1

Frankrijk staat bovenaan in League A1 met 7 punten uit 3 wedstrijden. Het Nederlands Elftal heeft 3 punten uit 2 wedstrijden en kan theoretisch nog groepswinnaar worden. Duitsland staat verrassen onderaan met 1 punt uit 3 duels.

Nederland poulewinnaar

Om poulewinnaar te worden moet Nederland winnen van Frankrijk en ten minste gelijkspelen tegen de Duitsers. Hiermee komt Oranje wat betreft punten op gelijke hoogte met de Fransen, maar wint het team van Koeman op basis van doelsaldo.

Nederland degraderen

Nederland kan ook nog degraderen uit League A. Als de interlands tegen Frankrijk en Duitsland beide worden verloren, gaan de Duitsers Oranje voorbij. Verliest Nederland van Frankrijk en speelt het gelijk tegen Duitsland, dan eindigt het Nederlands Elftal op plaats twee. Speelt Oranje gelijk tegen de Fransen, dan mag het met maximaal 0-2 verliezen van de Duitsers.

Onderling resultaat Nederland - Frankrijk

De laatste wedstrijd tegen Frankrijk was eveneens in het kader van deze Nations League. In september verloor Oranje met slechts 1-0, wat in die periode een relatief goed resultaat was. Richting het WK 2018 zal het Nederlands Elftal ook in de poule met Frankrijk. Thuis werd met 1-0 gewonnen maar in Parijs werd het maar liefst 4-0.

Nederland - Frankrijk wordt vanavond om 20:45u in de Kuip in Rotterdam gespeeld.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 16-11-2018 19:30 | Bijgewerkt op: 16-11-2018 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De opstelling Nederland - Frankrijk bevat geen verrassingen. Oranje beschikt over een fitte selectie, de Fransen missen een aantal belangrijke spelers.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Amazon