Opstelling Nederland - Bosnië in Nations League 15 nov 2020

De opstelling van het Nederlands Elftal in de wedstrijd tegen Bosnië Herz. is bekend gemaakt door bondscoach Frank de Boer.

Davy Klaassen heeft de voorkeur gekregen boven Donny van de Beek. Ook Owen Wijnal heeft een basisplaats bij Oranje.

Nederland - Bosnië Herz. is op zondag 15 november om 18:00 uur in de Johan Cruijff Arena. 

Opstelling Nederland: Krul; Dumfries, De Vrij, Blind, Wijndal; Klaassen, Wijnaldum, F. de Jong; Berghuis, L. de Jong, Memphis.

Opstelling Bosnië en Herzegovina: Sehic; Cipetic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac; Cimirot, Pjanic, Krunic; Visca, Hodzic, Gojak.

Opstelling Nederland tegen Bosnie in Nations League op 15 november 2020

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 15-11-2020 17:15 | Bijgewerkt op: 15-11-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De opstelling van het Nederlands Elftal in de wedstrijd tegen Bosnië Herz. is bekend. Nederland speelt de één na laatste wedstrijd van dit seizoen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Independer Energie