Opstelling Italië en België troostfinale Nations League 2021

Dit zijn de opstellingen van Italië en België voor de troostfinale van de Nations League in Turijn op 10 oktober 2021 om 15:00 uur.

In de halve finale werd een lange zegereeks van de Italianen doorbroken door Spanje. Italië was maar liefst 37 wedstrijden ongeslagen.

België verloor de halve finale van Frankrijk, ondanks een 2-0 voorsprong halverwege. De Belgische gouden generatie moet nu strijden om het brons.

Vorm Italië en België

Vorm Italië: VWGGGG
Vorm België: VWWWVW

De Nederlandse bookmaker BetCity verwacht dat Italië de finale relatief eenvoudig wint. Een overwinning van de Italianen levert 2,00 maal je inzet op, terwijl winst door België 3,90 maal opbrengt.

Opstelling Italië

Donnarumma; Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Emerson; Barella, Locatelli, Pellegrini; Chiesa, Raspadori, Berardi

Opstelling België

Courtois; Alderweireld, Denayer, Vertonghen; Saelemaekers, Tielemans, Witsel, Castagne; Carrasco, Batshuayi, Vanaken

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 10-10-2021 13:52 | Bijgewerkt op: 10-10-2021 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit zijn de opstellingen van Italië en België voor de troostfinale van de Nations League in Turijn op 10 oktober 2021 om 15:00 uur.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Independer Energie