Nederland wint van Peru bij afscheid Sneijder

Het Nederlands Elftal heeft de oefeninterland tegen Peru met 2-1 gewonnen. Na een erg zwakke eerste helft (0-1), kwam Oranje terug door twee doelpunten van Memphis Depay.

De wedstrijd stond in het teken van het afscheid van Wesley Senijder. Met 134 interlands is hij recordhouder van Nederland. Na afloop van de wedstrijd werd hij door vele grote namen bedankt.

Naast het afscheid van Sneijder, oefende bondscoach Ronald Koeman met zijn selectie in aanloop naar de eerste Nations League-wedstrijd tegen regerend Wereldkampioen Frankrijk.

Frankrijk kwam gisteren niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Duitsland. Beide landen maken, tezamen met Oranje, deel uit van poule A1.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 07-09-2018 08:00 | Bijgewerkt op: 07-09-2018 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het Nederlands Elftal heeft de afscheidswedstrijd van Wesley Sneijder met 2-1 gewonnen van Peru. Depay scoorde 2 doelpunten en Frenkie de Jong debuteerde.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport