Nederland in de poule des doods tegen Frankrijk en Duitsland

Het speelschema voor de eerste Nations League is inmiddels bekend. Het Nederlands Elftal is ingedeeld in de poule des doods, bij Duitsland en Frankrijk. België heeft het een stuk beter getroffen met de loting. De Rode Duivels zijn ingedeeld bij Zwitserland en IJsland.

Duitsland - Frankrijk is de tweede wedstrijd van het nieuwe toernooi. Nederland speelt eerst uit tegen Frankrijk en thuis tegen Duitsland. In de returns speelt Oranje thuis tegen Frankrijk en het seizoen eindigt met een uitwedstrijd tegen Duitsland.

Ook België is de eerste wedstrijddag vrij. De eerste wedstrijd is een uitwedstrijd tegen IJsland, waarna Zwitersland thuis ontvangen wordt. In de returns spelen de Rode Duivels thuis tegen IJsland en ze sluiten het seizoen af met een uitwedstrijd tegen Zwitserland.

Speelschema Oranje en Rode Duivels »

Speelschema Oranje en Rode Duivels

Bekijk hier de voetbalstadions in Nederland.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 24-01-2018 21:45 | Bijgewerkt op: 24-01-2018 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Het speelschema voor het eerste seizoen van de Nations League is bekend. Nederland opent uit tegen Frankrijk, en België uit tegen IJsland.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Independer Energie