Nederland en België in groep A4 na de loting 2022/2023

Nederland en België zijn in dezelfde groep A4 ingeloot voor de Nations League seizoen 2022/23. Ook Polen en Wales maken deel uit van deze poule in League A.

De loting werd voltrokken op donderdag 16 december in Nyon, Zwitserland. De sterkste groep is A3 met Italië, Duitsland en Engeland. Ook Spanje en Portugal mogen tegen elkaar strijden om de poulewinst.

De loting voor League A is als volgt:

  • Groep A1: Frankrijk, Denemakren, Kroatië, Oostenrijk
  • Groep A2: Spanje, Portugal, Zwitserland, Tsjechië
  • Groep A3: Italië, Duitsland, Engeland, Hongarije
  • Groep A4: Nederland, België, Polen, Wales

Bekijk hier alle poules van de Nations League 2022/23.

Nederland en België in groep A4 na de Nations League loting 2022/23

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 16-12-2021 18:45 | Bijgewerkt op: 16-12-2021 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Nederland en België zijn in groep A4 ingeloot voor de Nations League seizoen 2022/23. Ook Polen en Wales maken deel uit van deze poule in League A.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

KPN