Nations League wedstrijden september oktober en november

De groepswedstrijden van de Nations League 2020/21 worden gespeeld in september, oktober en november 2020. 

Het speelschema is iets gewijzigd door de gevolgen van het Coronavirus. Op woensdag 17 juni heeft de UEFA de nieuwe voetbalkalender gepubliceerd.

In eerste instantie werden de wedstrijden in porties van twee dagen gehouden, met telkens een dag rust ertussen. Nu bestaat het eerste deel van het speelschema uit drie wedstrijddagen in september.

De wedstrijden in oktober en november zijn een aantal dagen verschoven. De UEFA komt binnenkort met de exacte indeling van het nieuwe Nations League speelschema.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 18-06-2020 20:30 | Bijgewerkt op: 18-06-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De wedstrijden van de Nations League 2020/21 worden gespeeld in september, oktober en november. Het speelschema is iets gewijzigd door het Coronavirus.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Independer Energie