Nations League speelschema Nederland 202021

Het speelschema van de Nations League voor het nieuwe seizoen 2020/21 is bekend. De eerste wedstrijd van deze tweede editie is direct een topper, namelijk tussen Duitsland en Spanje op 3 september.

Nederland heeft de eerste wedstrijd thuis tegen Polen op 4 september. Ook de laatste wedstrijd van dit Nations League-seizoen is tegen Polen en wel op 17 november. Italië is de sterkste tegenstander uit de groep.

Belgïe begint op 5 september met een uitwedstrijd tegen Denemarken. Op 15 november sluiten de Rode Duivels het seizoen af, wederom tegen Denemarken. Ondertussen speelt men twee topduels tegen Engeland.

Nations League speelschema Nederland 2020 21

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 06-03-2020 20:00 | Bijgewerkt op: 06-03-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Dit is het speelschema van de Nations League voor het seizoen 2020/21. Duitsland en Spanje trappen af, Nederland begint 4 september thuis tegen Polen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.