Kaartverkoop voor de Nations League finales 2023 van start

De kaartverkoop voor de finales van de Nations League 2023 zijn van start. Koop nu je tickets voor de finalewedstrijden in Rotterdam en Enschede.

De kaartverkoop voor het grote publiek voor de finale van de UEFA Nations League 2023 in Nederland is gestart en loopt tot 16 maart om 14:00 uur exclusief op UEFA.com.

Supporters van de deelnemende teams en publiek krijgen 90% van de tickets toegewezen voor de finale, die tussen 14 en 18 juni wordt gespeeld in Rotterdam (Stadion Feijenoord) en Enschede (FC Twente Stadion).

Tickets gereserveerd voor supporters van de vier finalisten worden georganiseerd door de relevante nationale bonden. Supporters kunnen voor meer informatie contact opnemen met de desbetreffende nationale bond.

Algemene openbare kaartjes 

Tickets die voor het grote publiek zijn gereserveerd, worden niet verkocht op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt, maar via een loterij die wordt gehouden na het sluiten van de aanmeldingsperiode op 16 maart. Succesvolle aanvragers worden vanaf 23 maart via e-mail op de hoogte gebracht en kunnen per wedstrijd maximaal vier tickets van de toegewezen prijscategorie kopen.

De prijscategorieën die beschikbaar zijn voor de algemene openbare verkoop zijn:

Halve finales
Nederland - Kroatië - woensdag 14 juni, 20:45 uur (Stadion Feijenoord, Rotterdam)
Categorie 3: € 20
Categorie 2: € 50
Categorie 1: € 70
Prime seats: € 120

Spanje - Italië - donderdag 15 juni, 20:45 uur (FC Twente Stadion, Enschede)
Categorie 3: € 20
Categorie 2: € 30
Categorie 1: € 50
Prime seats: € 90

Wedstrijd om de derde plaats
Zondag 18 juni, 15:00 uur (FC Twente Stadion, Enschede)
Categorie 3: € 20
Categorie 2: € 30
Categorie 1: € 50
Prime seats: € 90

Finale
Zondag 18 juni, 20:45 uur (Stadion Feijenoord, Rotterdam)
Category 3: €20
Category 2: €50
Category 1: €70
Prime seats: €120

Meer informatie over de prijzen en categorieën van de finale tickets.

Mobiele kaartjes 

Tickets worden een paar dagen voor de wedstrijd geleverd via de officiële UEFA Mobile Tickets-app. Tickethouders moeten de officiële app downloaden, die beschikbaar is voor Android- en iPhone-gebruikers.

Met de app kunnen fans altijd en overal op een iOS/Android-smartphone veilig gasttickets downloaden, overdragen, bewaren en toewijzen. Op UEFA.com is een sectie met veelgestelde vragen beschikbaar voor fans en bevat video's over het gebruik van mobiele tickets.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 13-03-2023 15:55 | Bijgewerkt op: 13-03-2023 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


1 reacties op 'Kaartverkoop voor de Nations League finales 2023 van start'

Simone Blekemolen

Belachelijk dat er een loting is en dat je niet bij de KNVB kaarten kan kopen.
Ook kaart via een app is niet publieksvriendelijk, want niet iedereen heeft een mobiele telefoon

Geplaatst op 17-03-2023 om 19:29

Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De kaartverkoop voor de finales van de Nations League 2023 zijn van start. Koop nu je tickets voor de finalewedstrijden in Rotterdam en Enschede.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.