De Jong en Silva winnen Nations League awards

Bernardo Silva is verkozen tot speler van het toernooi, terwijl Frenkie de Jong zich de beste jonge speler van de Nations League mag noemen.

Bernardo Silva beste speler van de Nations League

"Gezien zijn kwaliteit in het voorbereiden en maken van doelpunten, en zijn overall niveau in de afgelopen twee wedstrijden, is Bernardo Silva gekozen als beste speler van de Nations League", zei Packie Bonner namens de UEFA over de Portugees. "Hij had een positieve invloed op het team, zowel in balbezit als zonder balbezit."

Frenkie de Jong beste jonge speler van de Nations League

"Hij toont continue verbetering als jonge voetballer en zijn ontwikkeling gedurende het toernooi zal hem volwassen maken. De Jong had een erg goed toernooi voor zo'n jonge speler", aldus David Moyes over de Nederlander. 

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 10-06-2019 15:00 | Bijgewerkt op: 10-06-2019 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Bernardo Silva is verkozen tot speler van het toernooi, terwijl Frenkie de Jong zich de beste jonge speler van de Nations League mag noemen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Independer Energie