Engeland wint de troostfinale van Zwitserland en wordt 3e

De troostfinale tussen Zwitserland en Engeland is na penalty's gewonnen door Engeland. De Engelsen zijn hiermee 3e geworden in het eerste seizoen van de Nations League.

De stand op het scorebord na 90 minuten en na de extra tijd stond gelijk aan de beginstand: 0-0. Engeland raakte maar liefst 3 maal het houtwerk, maar wist dus uiteindelijk niet tot scoren te komen. Een paar minuten voor tijd werd een doelpunt van Engeland door de VAR afgekeurd vanwege een overtreding.

Prijzengeld

Engeland ontvangt door de 3e plaats €3.500.00 aan prijzengeld extra, terwijl Zwitserland €2.500.000 ontvangt voor de 4e plaats.

De troostfinale begon om 15:00 uur en stond onder leiding van scheidsrechter Ovidiu Alin Hategan.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 09-06-2019 17:45 | Bijgewerkt op: 09-06-2019 | Door: Patrick de Graaf

Reageren

Meer reacties tonen

Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!

Engeland wordt 3e van de Nations League door na penalty's af te rekenen met Zwitserland. Na 5 rake strafschoppen miste Josip Drmic voor de Zwitsers.