Voetballers die wij willen zien bij Nederland-Kroatië

Op woensdag 14 juni speelt Nederland de halve finale van de Nations League tegen Kroatië. Dat betekent dat alle ogen in de zomer zijn gericht op het internationale voetbal in Rotterdam en Enschede. Daar worden namelijk de UEFA Nations League Finals gehouden. De loting wijst uit dat Nederland het dan op zal nemen tegen Kroatië. Wie zijn de voetbalspelers die wij graag willen zien in deze wedstrijd?

Dit zijn de voetballers die wij willen zien bij Nederland-Kroatië

Drie Nederlandse spelers voor de Nations League

Ga je gokken op een voetbalwedstrijd bij één van de top 10 goksites in Nederland? Dan zijn er een aantal favoriete spelers waar je rekening mee kunt houden. Je kunt immers ook een weddenschap afsluiten op welke speler man van de wedstrijd zal worden. Het zou maar zo kunnen dat een aantal bekende namen weer weet uit te blinken tijdens de wedstrijd tegen Kroatië. Wie zijn deze spelers?

Xavi Simons

Al tijdens het WK werd er veel en vaak over één grote belofte voor het Nederlands Elftal gesproken; Xavi Simons. Deze speler kwam in 2022 transfervrij over van PSG naar PSV. Sindsdien vervult hij de rol van een aanvallende middenvelder. Deze rol maakte hij meer dan waar met maar liefst 8 doelpunten en 3 assists uit 14 wedstrijden. Deze 19-jarige voetballer zien we dan ook als een grote belofte voor het Elftal en we willen deze speler dan ook graag terugzien in de opstelling tijdens de Nations League.

Jurriën Timber

Eén van de beste centrale verdedigers die het Nederlands Elftal op dit moment heeft, is Jurriën Timber. De Nederlandse speler werd door toenmalig bondscoach Louis van Gaal zelfs verkozen boven De Light en De Vrij. Deze speler is 23 jaar en heeft inmiddels een marktwaarde van zo’n 45 miljoen euro. Machester United had interesse in deze speler van Ajax, maar de clubs wisten er niet uit te komen. Voor een goede en ijzersterke verdediging hopen we er daarom op dat Timber op het veld zal staan tijdens Nederland-Kroatië.

Kenneth Taylor

Kenneth Taylor speelt momenteel voor Ajax en won in 2018 het Europese Kampioenschap onder de 18 jaar. In 2020 kwam de speler bij Ajax te spelen. De speler wist meteen een vliegende start te maken in het seizoen en sindsdien staat de speler regelmatig in de opstelling van Ajax. Taylor is geen onbekende voor het Nederlands Elftal. In september 2022 stond de speler voor het eerst voor het Oranje Legioen op het middenveld. De waarde van deze speler ligt op zo’n 16 miljoen euro. We verwachten dan ook dat Taylor samen met Timber weer in de verdediging van het Nederlands Elftal zal staan tegen Kroatië.

Inzetten op spelers

Al tijdens het WK werd duidelijk dat veel Nederlanders weleens een gokje willen wagen, nu het mogelijk is om bij meer dan twintig verschillende online casino’s en sportsbooks legaal te gokken. Daardoor weet je zeker dat je je winst uitgekeerd krijgt en er niet met de cijfers wordt gesjoemeld. Het is zelfs mogelijk om tijdens de wedstrijd je voorspelling nog te veranderen. Als je dus van mening bent veranderd tijdens het kijken van Nederland-Kroatië op 14 juni, kun je aan de hand van live betting je voorspelling nog veranderen. Het gokken tijdens voetbalwedstrijden is mateloos populair. Tijdens het WK Voetbal werkte online gokken als een magneet op jonge gokkers.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 21-03-2023 14:20 | Bijgewerkt op: 21-03-2023 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De loting wijst uit dat Nederland het dan op zal nemen tegen Kroatië. Wie zijn de voetbalspelers die wij graag willen zien in deze wedstrijd?


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.