Degradatie play-offs in League C op 24 en 29 maart 2022

De play-offs om degradatie uit League C worden gespeeld op 24 en 29 maart 2022. Kazachstan - Moldavië en Cyprus - Estland zijn de wedstrijden.

De playoff-wedstrijden worden gespeeld door de vier teams die als vierde zijn geëindigd in hun groep in League C. Omdat League D slechts twee poules heeft, kunnen er maar twee landen degraderen naar League D. De playoffs bepalen welke twee teams dat zijn.

Winnaars degradatie play-offs

Moldavië en Cyprus zijn de winnaars van de degradatie play-offs en blijven in League C.

Kazachstan en Estland degraderen naar League D.

Schema degradatie playoffs

Het schema van de degradatie play-offs voor League C is als volgt:

Donderdag 24 maart:

  • Moldavië - Kazachstan 1-2
  • Estland - Cyprus 0-0

Dinsdag 29 maart:

  • Kazachstan - Moldavië 0-1 (pen.)
  • Cyprus - Estland 2-0

De winnaars blijven in League C, de verliezers degraderen naar D. Een uitdoelpunt telt niet dubbel. Bij een gelijke stand zullen verlenging en penalty's uitkomst bieden.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 29-03-2022 21:43 | Bijgewerkt op: 29-03-2022 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De play-offs om degradatie uit League C worden gespeeld op 24 en 29 maart 2022. Kazachstan - Moldavië en Cyprus - Estland zijn de wedstrijden.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport