Definitieve selectie Nederland tegen Peru en Frankrijk

De selectie van het Nederlands Elftal tegen Peru en Frankrijk is bekend, met Frenkie de Jong als nieuweling en Wesley Sneijder voor de laatste keer.

Selectie Nederlands Elftal tegen Peru en Frankrijk

Nederland speelt een oefenwedstrijd tegen Peru op donderdag 6 september. Dit duel vindt plaats in de Amsterdam Arena en staat in het teken van het afscheid van recordinternational Sneijder. "Afscheid nemen in een wedstrijd, in een team dat me dierbaar is en op een plaats die me dierbaar is."

De eerste Nations League-wedstrijd wordt gespeeld in het Stade de France, tegen Wereldkampioen Frankrijk. De Fransen hebben uiteraard hun sterkste spelers weer opgeroepen voor het duel tegen het Nederlands Elftal.

Definitieve selectie Nederland

Keepers: Jasper Cillessen (Barcelona), Sergio Padt (FC Groningen), Jeroen Zoet (PSV)
Verdedigers: Patrick van Aanholt (Crystal Palace), Nathan Aké (Bournemouth), Virgil van Dijk (Liverpool), Daley Blind (Ajax), Daryl Janmaat (Watford), Matthijs de Ligt (Ajax), Stefan de Vrij (Internationale), Kenny Tete (Olympique Lyon)
Middenvelders: Donny van de Beek (Ajax), Frenkie de Jong (Ajax), Davy Pröpper (Brighton & Hove Albion), Marten de Roon (Atalanta Bergamo), Wesley Sneijder (Al-Gharafa), Kevin Strootman (Olympique Marseille), Tonny Vilhena (Feyenoord), Ruud Vormer (Club Brugge), Georginio Wijnaldum (Liverpool)
Aanvallers: Ryan Babel (Besiktas), Memphis Depay (Olympique Lyon), Luuk de Jong (PSV), Justin Kluivert (AS Roma), Quincy Promes (Sevilla)

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 01-09-2018 10:00 | Bijgewerkt op: 01-09-2018 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



De selectie van het Nederlands Elftal tegen Peru en Frankrijk is bekend, met Frenkie de Jong als nieuweling en Wesley Sneijder voor de laatste keer.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Voetbal bij Ziggo Sport