Definitieve selectie Nederlands Elftal tegen Bosnie en Polen

De definitieve selectie van het Nederlands Elftal is bekend gemaakt door bondscoach Frank de Boer. Nederland speelt de komende week drie interlandwedstrijden, waaronder twee in de Nations League.

Selectie Nederlands Elftal

De definitieve selectie van het Nederlands Elftal tegen Spanje, Bosnië Herz. en Polen bestaat uit de volgende spelers.

Doel: Bizot, Cillessen, Krul

Verdediging: Van Aanholt, Aké, Blind, Hateboer, Veltman, De Vrij

Middenveld: Wijndal, Van de Beek, F. de Jong, Klaassen, Koopmeiners, Wijnaldum, Vilhena, Babel

Aanval: Berghuis, Bergwijn, Ihattaren, L. de Jong, Malen, Memphis, Promes, Stengs

Afvallers zijn Dilrosun, Weghorst, Rosario en Strootman. Die laatste is opvallend, maar begrijpelijk gezien de weinige speelminuten die hij dit seizoen maakt in Marseille. De Roon en Dumfries behoren eveneens niet tot de selectie, omdat ze niet volledig fit zijn.

Oefeninterland tegen Spanje

Spanje is op 11 november de eerste tegenstander. Deze oefenwedstrijd wordt gespeeld in Amsterdam. De Boer is van plan om in die wedstrijd andere spelers de kans te geven zich in de kijker te spelen. 

2 wedstrijden in de Nations League

Op 15 november speelt Oranje thuis tegen Bosnië Herz. in de Nations League. Drie dagen later, op 18 november is Polen de laatste tegenstander van Nederland in dit tweede seizoen van de Nations League.

Definitieve selectie Nederlands Elftal tegen Bosnie Herz en Polen

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 06-11-2020 18:30 | Bijgewerkt op: 06-11-2020 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!De definitieve selectie van het Nederlands Elftal is bekend gemaakt door bondscoach Frank de Boer. Oranje speelt tegen Spanje, Bosnië Herz. en Polen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.