Nederlandse bookmaker keert veel uit bij winst op Frankrijk

Frankrijk - Nederland is de eerste wedstrijd van Oranje in Divisie A van de nieuwe Nations League. Bondscoach Koeman neemt deze interlands erg serieus, maar wil bouwen aan een elftal richting het EK 2020.

frankrijk---nederland-9-9-2018.JPG

Huldiging Frankrijk

De Fransen worden na afloop van de wedstrijd tegen Oranje gehuldigd in het Stade de France, vanwege het behalen van de wereldtitel in Rusland. Les Bleus willen dan ook gewoon winnen en dat is zeker mogelijk met spelers als Didier Deschamps, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé en Paul Pogba.

Voorspelling Frankrijk - Nederland

De voorspelling van deze Nederlandse bookmaker is dat Frankrijk eenvoudig zal winnen van het Nederlands Elftal. Bij een tientje inzet ontvang je €16 terug bij winst voor de Fransen. Indien je verwacht dat Oranje goed tegenstand kan bieden en misschien zelfs kan verrassen, dan wordt je geluk beloont met maar liefst €65!

Huidig wereldkampioen Frankrijk speelde afgelopen donderdag met 0-0 gelijk tegen Duitsland. Beide landen vormen samen met Nederland poule A1.

Opstelling Oranje

De opstelling van Nederland tegen Frankrijk is nog niet bekend gemaakt door bondscoach Ronald Koeman. Vermoedelijk zal het Nederlands Elftal aantreden met de volgende spelers: Jasper Cillessen; Kenny Tete, Virgil van Dijk, Matthijs de Ligt, Daley Blind; Davy Pröpper, Georginio Wijnaldum, Frenkie de Jong; Quincy Promes, Memphis Depay en Ryan Babel.

De wedstrijd Frankrijk - Nederland wordt live uitgezonden door de NOS en begint om 20:45 uur. Scheidsrechter is Alberto Undiano Mallenco uit Spanje.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 09-09-2018 09:00 | Bijgewerkt op: 09-09-2018 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!



De voorspelling van Frankrijk - Nederland is dat Les Bleus de wedstrijd eenvoudig zal winnen. Kijk het duel in Divisie A1 live bij de NOS om 20:45u.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Booking.com