Nations League begint met Duitsland tegen Frankrijk

De Nations League trapt af op donderdag 6 september met een wedstrijd tussen Kazachstan en Georgië. ‘s Avonds nemen grootmachten Duitsland en Frankrijk het tegen elkaar op om 20:45 uur.

De nieuwe voetbalcompetitie tussen landen geldt als vervanging van de saaie oefenwedstrijden, en bestaat uit meerdere seizoenen.

Landen kunnen elk seizoen promoveren en degraderen. Ook zijn er tickets voor het Europees Kampioenschap voetbal te winnen.

Nederland en België zijn beide geplaatst in de hoogste en zwaarste divisie A. Het Nederlands Elftal speelt zondag 9 september een uitwedstrijd tegen Frankrijk. De Rode Duivels voetballen op dinsdag 11 september uit tegen IJsland.

Lees alle nieuws »

Gepubliceerd op: 06-09-2018 08:00 | Bijgewerkt op: 06-09-2018 | Door: Patrick de Graaf


Reageren


Meer reacties tonen


Delen

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Nations League begint met Duitsland - Frankrijk en vervangt saaie oefeninterlands. Landen kunnen promoveren en degraderen, en tickets voor het EK winnen.


Over de auteur

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdatet.

Amazon