5G van Vodafone

Nations League tickets kopen

Koop Nations League tickets bij officiële ticketverkopers. Hieronder staat alles wat je moet weten omtrent de kaartverkoop van de Nations League.

Nations Leauge tickets kopen

Tickets voor de Nations Leauge koop je bij officiële websites, zoals de KNVB (Nederland), KBVB (België) of Viagogo. Het is niet verstandig om tickets op bijvoorbeeld Marktplaats te kopen, omdat je deze vals of ongeldig kunnen zijn.

Tickets kopen bij de KNVB of KBVB

De KNVB is de officiële ticketshop voor kaarten voor het Nederlands Elftal. Ook hier kun je tickets voor de Nations League wedstrijden in Nederland kopen.

Met een Oranje ClubCard heb je voorrang bij de kaartverkoop van de thuiswedstrijden van Oranje. Alle resterende kaarten gaan in de vrije verkoop, maar zijn veelal snel uitverkocht.

Via de website van de KBVB zijn tickets voor wedstrijden van de Rode Duivels te koop. Vanzelfsprekend worden op de website van de Royal Belgian Football Association ook Nations League-tickets aangeboden.

Tickets kopen bij Viagogo

Tickets kopen bij Viagogo is een optie om aan kaarten voor de Nations League wedstrijden te komen. Op deze ticketsite worden kaarten aangeboden tot vlak voor de aftrap. De betrouwbaarheid laat echter soms te wensen over.

Hotels Nations League

Boek je hotel tijdens de Nations League bij Booking.com.

Boek je hotel

Prijzen kaarten

Prijzen voor de kaarten van de Nations League bedragen tussen de €30 en €120 voor categorie één. De prijs voor een finaleticket bedraagt van €40 voor categorie drie tot €150 voor categorie één.

Toegangskaarten voor gehandicapte supporters zijn beschikbaar voor alle wedstrijden van de Final Four, voor de prijs van categorie drie. Het ticket voor de begeleider is gratis.

Bezorging kaarten

De kaarten voor de Nations League Finals worden per e-mail bezorgd, waardoor je het stadion kunt betreden door de code op je mobiele telefoon te laten scannen.

Gepubliceerd op: 12-10-2017 | Bijgewerkt op: 20-01-2022 | Door:

Reageer op 'Officiële Nations League tickets kopen'


Meer reacties tonen


Deel 'Officiële Nations League tickets kopen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Koop Nations League tickets bij officiële ticketverkopers. Hieronder staat alles wat je moet weten omtrent de ticketverkoop van de Nations League.

BetCity