BetCity

Nations League tickets kopen

Koop Nations League tickets bij officiële ticketverkopers. Hieronder staat alles wat je moet weten omtrent de kaartverkoop van de Nations League.

Nations Leauge tickets kopen

Tickets voor de Nations Leauge koop je bij officiële websites, zoals de KNVB (Nederland), KBVB (België) of Viagogo. Het is niet verstandig om tickets op bijvoorbeeld Marktplaats te kopen, omdat je deze vals of ongeldig kunnen zijn.

Tickets kopen bij de KNVB of KBVB

De KNVB is de officiële ticketshop voor kaarten voor het Nederlands Elftal. Ook hier kun je tickets voor de Nations League wedstrijden in Nederland kopen.

Met een Oranje ClubCard heb je voorrang bij de kaartverkoop van de thuiswedstrijden van Oranje. Alle resterende kaarten gaan in de vrije verkoop, maar zijn veelal snel uitverkocht.

Via de website van de KBVB zijn tickets voor wedstrijden van de Rode Duivels te koop. Vanzelfsprekend worden op de website van de Royal Belgian Football Association ook Nations League-tickets aangeboden.

Tickets kopen bij Viagogo

Tickets kopen bij Viagogo is een optie om aan kaarten voor de Nations League wedstrijden te komen. Op deze ticketsite worden kaarten aangeboden tot vlak voor de aftrap. De betrouwbaarheid laat echter soms te wensen over.

Hotels Nations League

Boek je hotel tijdens de Nations League bij Booking.com.

Boek je hotel

Prijzen kaarten

Prijzen voor de kaarten van de Nations League bedragen tussen de €30 en €120 voor categorie één. De prijs voor een finaleticket bedraagt van €40 voor categorie drie tot €150 voor categorie één.

Toegangskaarten voor gehandicapte supporters zijn beschikbaar voor alle wedstrijden van de Final Four, voor de prijs van categorie drie. Het ticket voor de begeleider is gratis.

Bezorging kaarten

De kaarten voor de Nations League Finals worden per e-mail bezorgd, waardoor je het stadion kunt betreden door de code op je mobiele telefoon te laten scannen.

Datum gepubliceerd: | Datum bijgewerkt: 02-10-2022 | Auteur:

Reageer op 'Officiële Nations League tickets kopen'


8 reacties op 'Officiële Nations League tickets kopen'

Demi Kuipers

Hallo, Ik zoek 4 kaarten voor de final four waar Spanje in speelt

Geplaatst op 01-10-2022 om 11:38
Mirsad Abdulovic

Hallo,
Ik zoek 3 tickets voor Final Four 2023 waar Kroatie speelt

Geplaatst op 28-09-2022 om 11:36
David González Zamar

Hallo

Ik zoek 2 tickets voor de final four waar in Spanje speelt

BVD

Geplaatst op 28-09-2022 om 09:42
Yuri van den Dop

Ik ben opzoek naar kaarten voor het Nederlands elftal
voor de final 4 in Amsterdam.

Geplaatst op 25-09-2022 om 18:15
Poli Enrico

Hallo een vraagje ik zou graag 2 tickets willen kopen voor de finale van de nations league 2023 in Brussel

Geplaatst op 03-06-2022 om 20:54
Viorel

Je veux 3 tikets possiblle

Geplaatst op 27-05-2022 om 19:36
Buhman Shekh Yahya Jafer

Beste,

Ik zou graag tickets winnen omdat ik mijn kinderen over voetbal wil leren. Ze zijn nog nooit naar een voetbal match geweest.

Met vriendelijke groeten,
Buhman Shekh Yahya Jafer

Geplaatst op 25-05-2022 om 19:21
De Clercq Timmy

Wanneer start de ticketverkoop voor België Nederland

Geplaatst op 31-01-2022 om 20:16

Meer reacties tonen


Deel 'Officiële Nations League tickets kopen'

Deel dit bericht via social media met je familie, vrienden en collega's!Koop Nations League tickets bij officiële ticketverkopers. Hieronder staat alles wat je moet weten omtrent de ticketverkoop van de Nations League.


Over de auteur van 'Officiële Nations League tickets kopen'

Patrick (auteur en webmaster)

Auteur van deze content is Patrick. Ik voetbal zelf al meer dan 25 jaar en volg het dagelijkse nieuws op de voet. Mijn hobby's zijn o.a. voetballen, hardlopen en het bijhouden van diverse websites, naast mijn baan als financieel professional.

Ik werk niet voor een gerelateerd bedrijf of instelling, waardoor de informatie betrouwbaar en onafhankelijk is. De informatie is nauwkeurig verzameld op basis van betrouwbare bronnen en wordt regelmatig geüpdate.

BetCity